Sandra Boonman

Over Sandra Boonman

Gedreven door mijn nieuwsgierigheid was ik al heel jong op zoek naar mijn eigen werkelijkheid. Eerst natuurlijk heel speels en onbewust, later zeer serieus en terdege bewust. Dit resulteerde in een jarenlange uiterst interessante door mezelf opgezette creatieve studie die vooral gericht was op het bestuderen van mijn medemens waarin ik uiteindelijk toch vooral mezelf (her)vond. Al kijkend naar anderen zag ik dus hoofdzakelijk mezelf!

 

Poly energetische therapie

Doordat ik dit allemaal zo ongelofelijk boeiend vond mondde dat in 2004 uit tot het volgen van de 4 jarige HBO beroepsopleiding tot poly energetisch therapeut. Een ware traktatie voor mezelf! Tijdens deze breed georiënteerde opleiding onder de creatieve leiding van Ed Nissink (NLP, hypno-, regressie- en gesprekstherapie, energiewerk en kunstzinnige therapie (tekenen, schilderen, kleien)), leerde ik dan ook om een klacht of probleem via diverse invalshoeken te benaderen, daarmee tot de kern te komen en vervolgens naar een oplossing toe te werken.

Transpersoonlijke regressietherapie

Gegrepen door de diepgaande, krachtige en effectieve werking van regressietherapie besloot ik na het groter brengen van onze zoon mij in 2016 verder in deze therapie te verdiepen middels het volgen van de 3 jarige HBO beroepsopleiding transpersoonlijke regressietherapie onder de bezielende leiding van Hans ten Dam, waarvoor ik inmiddels de certificaten van de eerste twee jaar behaald heb. Deze opleiding staat zowel nationaal als internationaal bekend als de meest grondige op dit gebied ter wereld (www.tasso.nl).

Therapeutschap

Doordat ik alle geleerde technieken en therapievormen zelf tijdens mijn opleidingen heb ondergaan heb ik onderweg ook flink veel eigen hobbels glad kunnen strijken. En ook niet onbelangrijk, weet en voel ik daardoor ook heel goed aan hoe het is om een therapie traject te ondergaan. Ook voor mijn opleidingen en tussendoor heb ik trouwens veel aan mezelf “gesleuteld”, wat ik overigens een absolute pré vind voor een therapeut in dit vakgebied. En wat ik ook zeker zal blijven doen omdat ik dat nog steeds uitermate boeiend vind. Op deze wijze heb ik dus mijn therapeutschap zorgvuldig en grondig opgebouwd.

Ik beschouw het als een groot voorrecht om op deze manier met mensen te mogen werken.

Neem contact op met Sandra Boonman